Szeretettel köszöntelek a Paleolit táplálkozás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Paleolit táplálkozás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Paleolit táplálkozás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Paleolit táplálkozás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Paleolit táplálkozás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Paleolit táplálkozás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Paleolit táplálkozás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Paleolit táplálkozás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 db érett banán
2 evőkanál lenmag
4 evőkanál szezámmag
2 evőkanál kakaópor
kókuszreszelék
darált dió
aroma (mandula vagy rum)
Elkészítés:
A banánt pépesítjük. A lenmagot, szezámmagot és a kókuszreszeléket kávédarálóban megőröljük. A hozzávalókat rárakjuk a banánra és összegyúrjuk. A kókusz és a dió mennyisége a banán méretétől függ, fele-fele arányban szoktam hozzáadni. A tészta lágy, de formázható legyen. Kis golyókat csinálunk belőle (nekem kb. 20 db szokott kijönni), ízlés szerint kókuszreszelékbe, kakaóporba, vagy pirított szezámmagba forgatjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!