Paleolit táplálkozás: Milánói párolt zöldég

Szeretettel köszöntelek a Paleolit táplálkozás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Blogbejegyzések - 6 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Paleolit táplálkozás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Paleolit táplálkozás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Blogbejegyzések - 6 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Paleolit táplálkozás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Paleolit táplálkozás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Blogbejegyzések - 6 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Paleolit táplálkozás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Paleolit táplálkozás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Blogbejegyzések - 6 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Paleolit táplálkozás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Milánói párolt zöldég

10 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Hozzávalók

1 evőkanál zsír (attól függően mennyire zsíros a szalonna)

10 dkg füstölt császárszalonna

1 nagy fej lila hagyma (kb. 15 dkg.) - csíkokra vágva

30 dkg sárgarépa - csíkokra vágva

30 dkg karalábé- csíkokra vágva

1 kicsi sűrített paradicsom konzerv (7 dkg)1 púpos mokkás kanál Hungold vegeta

1 csapott mokkás kanál köménymag

1 csapott mokkás kanál bors

1 púpos mokkás kanál oregánó

1 púpos mokkás kanál só


Elkészítés:

A császárszalonnát vágd apró kockára, félig pirítsd le a zsíron, majd tedd hozzá a csíkokra vágott lilahagymát!2-3 percig pirítás után (nem szabad megdinsztelni, mert akkor szétmegy a hagyma, mire a többi zöldség megpárolódok) add hozzá a vékony csíkokra vágott sárgarépát és szórd meg a vegetával és tegyél rá fedőt!

Újabb 2-3 perc után add hozzá a csíkokra vágott karalábét szórd meg köménymaggal, borssal, sóval és tedd vissza a fedőt!

Fedő alatt párolva néha kavargatva, amikor már majdnem kész kend el a tetején a sűrített paradicsomot és szórd meg oregánóval!

Önts rá egy paradicsomos doboz vizet! Tedd vissza a fedőt, néha kavard meg és párold készre!

Önmagában is nagyon finom reggeli, ugyanakkor köretnek is tökéletes.

 

Tonhalas változat

Császárszalonna helyett a végén lehet hozzáadni egy fél doboz sós lében eltett tonhalkonzervet.

 

Címkék: egészség köret paleolit táplálkozás reggeli

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu