Szeretettel köszöntelek a Paleolit táplálkozás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Paleolit táplálkozás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Paleolit táplálkozás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Paleolit táplálkozás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Paleolit táplálkozás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Paleolit táplálkozás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Paleolit táplálkozás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Paleolit táplálkozás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
1 evőkanál zsír (attól függően mennyire zsíros a szalonna)
10 dkg füstölt császárszalonna
1 nagy fej lila hagyma (kb. 15 dkg.) - csíkokra vágva
30 dkg sárgarépa - csíkokra vágva
30 dkg karalábé- csíkokra vágva
1 kicsi sűrített paradicsom konzerv (7 dkg)1 púpos mokkás kanál Hungold vegeta
1 csapott mokkás kanál köménymag
1 csapott mokkás kanál bors
1 púpos mokkás kanál oregánó
1 púpos mokkás kanál só
Elkészítés:
A császárszalonnát vágd apró kockára, félig pirítsd le a zsíron, majd tedd hozzá a csíkokra vágott lilahagymát!2-3 percig pirítás után (nem szabad megdinsztelni, mert akkor szétmegy a hagyma, mire a többi zöldség megpárolódok) add hozzá a vékony csíkokra vágott sárgarépát és szórd meg a vegetával és tegyél rá fedőt!
Újabb 2-3 perc után add hozzá a csíkokra vágott karalábét szórd meg köménymaggal, borssal, sóval és tedd vissza a fedőt!
Fedő alatt párolva néha kavargatva, amikor már majdnem kész kend el a tetején a sűrített paradicsomot és szórd meg oregánóval!
Önts rá egy paradicsomos doboz vizet! Tedd vissza a fedőt, néha kavard meg és párold készre!
Önmagában is nagyon finom reggeli, ugyanakkor köretnek is tökéletes.
Tonhalas változat
Császárszalonna helyett a végén lehet hozzáadni egy fél doboz sós lében eltett tonhalkonzervet.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Gyümölcskrém leves
Hétköznapi Paleo ételek
A Paleo táplálkozás Alapelvei